06 marzo 2017

TANCAMENT A L'IES E. MERELLO

El dilluns 6 de març, tindrà lloc un tancament reivindicatiu en l’IES E. Merello, a les 21.00h, al qual estan convocats tots els membres de la comunitat educativa. 

El dia de la vaga, 9 de març, a les 10.00h, s’ha convocat una concentració a les portes de la Tenència d’Alcaldia, al Port de Sagunt, prèvia a la concentració d’estudiants que es produirà  a València a les 12.00h davant la Direcció Territorial d’Educació i l’organitzada a les 18.30h a la Plaça de Sant Agustí.


Amb els lemes #NOalaLOMQE,  #RevertirRetallades, #NOal3més2,  les entitats que configuren la Plataforma s’uneixen a la convocatòria estatal per manifestar el rebuig a les contínues retallades que afecten a la qualitat del sistema educatiu públic.

La Plataforma també s’oposa a la privatització de l’ensenyament i mercantilització de la Universitat que suposa el model 3+2.

La Plataforma diu NO a la LOMCE i n’exigeix la derogació. És una llei regressiva, privatitzadora, antidemocràtica, segregadora i que ataca les llengües pròpies.

La Plataforma anima tota la comunitat educativa -alumnat, pares i mares, treballadors i treballadores de l’ensenyament públic- de totes les etapes educatives a secundar la jornada de vaga i participar en les accions.


No hay comentarios: